Kniha: Ako oslobodiť a uzdraviť rodiny

Rodiny majú v Božom pláne spásy dôležitú úlohu a preto sú častým terčom diabolských útokov. Kto by nechcel ochrániť tú svoju a vedieť, ako obstáť v tomto boji?

Kathleen Beckmanová odhaľuje, ako správne rozoznať diabolské prestrojenia a ponúka osvedčené prostriedky ochrany. Uvádza príklady, ako odolávať duchovným útokom, ktoré sa snažia zničiť harmonický rodinný život. Diabol nepotrebuje človeka ovládnuť, stačí mu zasiať do rodiny jed nenávisti, beznádeje, závisti a neresti.

Autorka ponúka manželom a deťom výcvik v umení duchovného boja, pretože je to jediný spôsob, ako zničiť diablove plány a odhaliť skryté zlo, ktoré sa vkráda do každodenného rodinného života. 

V knihe nájdete dvadsaťosem modlitieb za uzdravenie a oslobodenie a tiež sa dozviete: Ako v duchovnom boji využiť svoju krstnú, manželskú a rodičovskú autoritu.Ako kliatby nadobúdajú účinnosť a čo treba urobiť, aby boli zrušené.Ako porozumieť duchom, ktorí pracujú v prospech vašej rodiny, a ako reagovať na tých, ktorí bojujú proti nej.O diabolských protikladoch každého z Desiatich Božích prikázaní a blahoslavenstiev.O siedmich spôsoboch, ako môže vaša rodina kráčať v plnej Božej výzbroji.Kniha je cirkevne schválená.

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *