Uzdravená z leukémie po stretnutí s Gemmou

Zázrak svätej Gemmy, ku ktorému došlo v New Yorku, ktorý sa objavil aj v časopise, ktorý je jej venovaný a vydáva ho Monastery-Sanctuary Claustrali Passioniste Fuori Porta Elisa, a má tisíce predplatiteľov po celom svete.
Toto je jedinečný príbeh. Brat dievčaťa s leukémiou píše z New Yorku, že jeho sestra, ktorá bola istý čas hospitalizovaná, bola už v štádiu kedy sa zomiera. Ale rodinní príslušníci oddaní sv. Gemme, ktorí za ňou často chodili do Luccy, dali dievčaťu jednu z jej relikvií.
V nasledujúcu nedeľu lekár zavolal bratovi mladej ženy a povedal mu, aby ju vzal domov. Jej hodiny boli spočítané. V pondelok sa teda príbuzní pripravovali na jej príchod domov, no medzitým v nemocnici do izby dievčaťa vchádza lekár, ktorý prišiel skontrolovať jej vitálne funkcie, lebo dievča odrazu hovorí, že sa jej vracajú sily a cíti sa oveľa lepšie. Po vyšetreniach lekár v prekvapení opakuje „máte také šťastie, máte také šťastie.“ Dievča je skutočne úplne v poriadku. Tu však prichádza to väčšie prekvapenie. Dievča hovorí bratovi, že keď bola hospitalizovaná a ležala v tú nedeľnú noc na svojej izbe, bola veľmi vyčerpaná a vystrašená, prišla k nej zdravotná sestra na odber krvi. Dievča ju v bolesti prosilo, aby odviedla dobrú prácu. Dievčaťu sa sestra javila zvláštne milá a tak sa jej opýtala na meno. Sestra jej povedala, že sa volá Gemma. Potom, keď bol čas odísť a sestra Gemma odchádzala k dverám, otočila sa a povedala jej: „Neboj sa, budeš v poriadku“.  Onedlho prišla ďalšia zdravotná sestra a dievča sa opýtalo, kto je tá krásna mladá zdravotná sestra menom Gemma. Odpoveďou bolo, že tam nepracuje zdravotná sestra s týmto menom. Každý, kto pozná kazuistiku zázrakov svätej Gemmy, vie, že v mnohých iných zázrakoch došlo k rovnakému stretnutiu s Gemmou. Nech sa Pán oslávi na príhovor sv. Gemmy každým svojim zázrakom.
Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *