Texaský kňaz zázračne prežil streľbu s ružencom v rukách

V americkom meste Houston sa pred pár dňami udial úžasný zázrak!

Kňaz Desmond Ohankwere, ktorý aj počas rozhovoru s novinármi drží v rukách ruženec, pripisuje božskému zásahu záchranu svojho života po tom, čo na neho štyria muži zaútočili so strelnou zbraňou neďaleko katolíckeho kostola apoštola Petra v Houstone.

Associated Press oznámila, že štyria muži najskôr ukradli SUV z čerpacej stanice, zatiaľ čo majiteľ čerpal palivo. Potom zaútočili na kňaza, ktorý sa prechádzajúc na parkovisku modlil ruženec pri neďalekom katolíckom kostole po tom, čo sa v SUV vyčerpalo palivo.

Muži kňaza okradli, vzali mu kľúče a mobilný telefón. Jeho ruženec však nezobrali. 

Na kolenách sa modlil, aby Boh zachránil jeho život, keď podozrivý vzal zbraň do ruky, priložil ju kňazovi ku hlave a pokúsil sa dvakrát vystreliť. Spúšť zbrane zlyhala obidva razy.

„Keď som počul prvé kliknutie zbrane, myslel som, že je to môj koniec a potom to skúsil zase znovu.“ povedal otec Ohankwere z Houstonu. „Teraz by som mal byť mŕtvy. Mali by ste hovoriť o mojom pohrebe.“

Muži potom čo zbraň dvakrát zlyhala zhodili kňaza na zem a začali ho biť, dokonca sa pokúsili vystreliť z pištole po tretíkrát, ale zbraň znovu nedokázala vystreliť. Otec Ohankwere má mnohé modriny a odreniny na hlave, ramenách a spodnej časti tela, ale Boh odpovedal na jeho modlitby.

Po útoku na kňaza, muži okradli ženu a vzali jej pickup. Jeden z podozrivých potom trikrát vystrelil na 29-ročného policajta, ktorého zranil. Ďalší dôstojník zastrelil a zabil jedného z podozrivých a ďalších dvoch vzali do väzby. Polícia stále hľadá jedného podozrivého, ktorému sa podarilo utiecť. Zranený 29-ročný dôstojník je v súčasnosti v stabilnom stave.

Zdroj: Churchpop.com, Obrázok: Tamtiež

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *