Sila modlitby

V októbri 2007 mi na onkológii podľa sonografického, mamografického vyšetrenia a vyjadrenia dvoch lekárov  povedali: „Máte rakovinu prsníka. Ešte urobíme biopsiu a na chirurgickom oddelení sa objednajte na operáciu“. Pán doktor, ktorý ma mal operovať mi povedal, že mám prísť o osem dní, keď budú výsledky z biopsie, nakoľko ložisko vyzerá veľké a on to ešte raz chce vidieť.
Ja som prišla domov a oznámila som svojím najbližším, čo sa so mnou deje. Dobre som vedela, že tu nič nepomôže len modlitba, odprosenie a odpustenie. Každému som povedala „prosím Vás modlite sa za mňa, lebo len sila modlitby sa dostane k Pánu Bohu“.
Ja som prosila: „Pane Bože prosím Ťa, prijmi ma takú, aká som a urob si ma akú ma chceš mať, len ma neopusti“.
Povedala som o mojej chorobe kamarátkam, známym, kňazom, ružencovým spoločníkom a všetkých som prosila „pomôžte mi, modlite sa za mňa“. Tak veľmi som verila v silu modlitby!
O osem dní som prišla pre výsledky z biopsie a boli negatívne. Pán doktor povedal, že sa mohlo stať, že vpichli vedľa.
Čakala som na operáciu šesť týždňov. Prosila som o príhovor  našu nebeskú maminku Pannu Máriu, blahoslavenú  Zdenku Schelingovú, sv. Otca J. Pavla II. a ostatných svätých. Počas 6 týždňov boli za mňa obetované dve sväté omše, kde miništrovali moji vnuci.
6.12.2007 som bola  na sv. Mikuláša operovaná. Pred operáciou som prosila Pána Ježiša: „Pane Ježišu, keď ma bude lekár operovať, prosím Ťa drž mu ruku“. Vybrali mi ložisko a zistili, že je negatívne, hoci všetky vyšetrenia a samotný tvar nálezu ukazovali na rakovinu. Čakala som ešte osem dní na histológiu, kde boli výsledky –  resektát bez malignity. Nemala som ožiare, ani chemoterapiu.
Ďakujem z celého srdca Pánu Bohu za vypočuté modlitby,  za príhovor a pomoc  Panne Márii, blahoslavenej Zdenke Schelingovej, sv. otcovi Jánovi Pavlovi a ostatným svätým.
Až teraz po roku sa dozvedám, koľko ľudí sa za mňa modlilo, o ktorých som ani nevedela. Ďakujem im za to z celého srdca, lebo viem, že aj oni majú svoje choroby a ťažkosti. Ja sa za nich všetkých modlím, aj za lekárov a dala som za nich obetovať  sv. omšu, aby im dal Pán Boh zdravie, veľa požehnania, darov Ducha svätého a ochranu Panny Márie.

                                                                                                                      Eva N.,   Holíč

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *