4 cm zhubný nádor, ktorý odumrel

Fouad Hanna Assaf, narodený v roku 1957, pochádza z Kfarhaty v Koure (severný Libanon). Je ženatý s Amal Edmond Jabbour.

Fouad trpí ochromujúcou bolesťou svalov. Dr. H. Khoury, ktorý ho lieči v nemocnici Tannourine, ho prinúti podstúpiť sériu vyšetrení. CT vyšetrenie pľúc odhalí prítomnosť štvorcentimetrového rakovinového nádoru. Keďže lekár chce vediet viac, odporúča biopsiu. Fouad sa zdôverí svätému Charbelovi, ktorého už dlhé roky uctieva, a požiada ho, aby mu prišiel na pomoc. Práve v tom momente, keď dôjde k odobratiu vzorky, Fouad vidí vo vízii svätého Charbela stáť po jeho boku. Vyzbrojuje sa odvahou a dôverou: toto znamenie z neba nie je bez významu. Určite nesie posolstvo.

Pri oznámení výsledkov biopsie zostáva ošetrujúci lekár prekvapený. Tieto výsledky v skutočnosti odhaľujú prítomnosť rakovinového nádoru, ale ten je bez života, je mŕtvy.  Pre väčšiu istotu odporúča znovu vyšetrenie, ktoré potvrdí výsledok získaný skôr. Po konzultácii lekár považuje za potrebné zasiahnuť chirurgicky, aby sa nádor odstránil.  Tento zásah prebieha v dobrých podmienkach a analýzy, ktoré nasledujú, tiež potvrdzujú, že rakovinová bunka je bez života. Fouad však medzičasom nepodstúpil žiadnu liečbu, nebral žiadne lieky. Vie, že jeho lekár z neba bol po jeho boku.

Po získaní príslušných lekárskych správ ide Fouad na púť k sv. Charbelovi, aby svedčil o svojom uzdravení. Ale predovšetkým tam chce meditovať a ďakovať Pánovi a svätému Charbelovi, že odpovedali na jeho modlitby.

Zdroj: modlitba.sk, Obrázok: tamtiež

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *