Škrabanie dlaní?

Otázka:

Dobrý deň volám sa Jaro. Poradíte mi prosím vás? Som praktizujúci kresťan už roky, lenže než som sa nim sta, tak som bol u veštici – troch. Veštili mi z kariet, plus mám aj tetovania ak by to mohlo súvisieť. Na jednej ruke sv.Michala s diablom a na druhej upálené ženy. Píšem preto, lebo keď mám brať peniaze alebo aj gastro lístky tak ma začne škrabať ľavá ruka, nesrandujem a keď mam dávať tak pravá. Lenže sa mi stalo aj to, že som bol Bohom, teda ak to bol on, oslovený vnútorným pocitom, aby som na obrázok v novinách vložil ruku a pomodlil sa za jedno dievča. Niekedy keď sa za niekoho modlím a týka sa to aj mňa tak začnem plakať a tomu človeku je potom daná pomoc, myslím že od Pána a on sa vráti späť k Bohu. Niekedy za mnou niekto príde a ja mu rozprávam o Ježišovi a pozorujem, že tie slová nie sú zo mňa. Stalo sa mi dva krát, že som vedel dopredu, že za mnou niekto dôjde, vždy som cítil radosť. Ak je to škrabanie na dlani od diabla, ako by mohlo byt to ostatne od Boha? Je to vôbec možné. Kňaz Mareta (exorcista) sa raz nadomnou modlil niečo po latinsky, potom ďalší kňaz modlitbu oslobodenia myslím, alebo rozväzovania. Ale mám to stále. Býva to dva až tri dni pred tým ako mám niečo brať alebo dávať, niekedy je to aj deň pred. Do kostola chodím každý deň a aj na prijímanie, chodím do modlitbového spoločenstva. Neviem teda prečo to stále mám a od koho to je. Aj sa toho zriekam v mene Ježiša ale nepomáha mi ti.
Vďaka,  Jaro.

 

Odpoveď:
Milý Jaro, ďakujem za podelenie sa a za úprimnosť.
Najprv odpoviem, že je možné, aby niektoré prejavy v nás boli od Boha a niektoré od diabla.
Spomeň si na Petra, ktorý odhováral Ježiša od utrpenia a on mu povedal: „Chod preč, odo mňa satan…“
To je naša krehkosť. Preto potrebujeme byť opatrní, pokorní a skúmať duchov.
Skúšal si sa radiť u svojho spovedníka? On Ťa pozná lepšie a môže tie prejavy sledovať dlhodobejšie.
Ja sa sa s niečim podobným, č sa týka toho svrbenia nestretol. Iba viem, že vrámci povier sa niečo podobne spája ale trochu s iným obsahom.
Skúmaj, aké to má u teba ovocie. Prináša Ti to vnútorný nepokoj? Rozbíja Ta to? Vedie k pýche? Alebo pokoruje… Podľa ovocia to spoznáme.
Len z toho, čo si mi napísal, si netrúfam to rozlíšiť. To, keď vnímaš, aby si sa za niekoho pomodlil, asi nebude od zlého. Ale hlavne pozoruj hnutia svojho srdca, ktoré to predchádzajú, sprevádzajú alebo nasledujú.

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *