Pán je milostivý a milosrdný

Som matkou troch dospelých detí. Napriek rôznym malým krížikom sme s manželom prežili nádherné dni. Naše deti vyrástli a založili si rodiny. Zrazu – ako blesk z jasného neba! Syn volal, že ho musia operovať, lebo mu diagnostikovali rakovinu brucha. Zrútil sa nám celý svet.

Povedal som mu, že výsledky museli byť pomýlené. Požiadala som ho, aby zopakoval testy. Ale výsledok bol opäť rovnaký: zhubná rakovina…

V októbri mal môj syn operáciu. Krvné testy boli urobené krátko nato. Výsledky boli veľmi zlé. Mal brať chemoterapiu. Spolu s manželom a deťmi sme hľadali pomoc u Milosrdného Ježiša, recitovali sme Korunku Božieho milosrdenstva o tretej hodine.

Spolu s manželom sme obetovali život aby náš syn žil. Volala som na Pannu Máriu Čenstochovskú: „Jasna Góra Matka Cirkvi a naša Kráľovná, zachráň ho!“

Plakala som a dňom i nocou som sa modlila korunku k Matke Božej. Recitujúc korunku Božieho milosrdenstva som Ježišovi povedala: „Ježišu, sám si povedal, že ktokoľvek sa bude modliť korunku Tvojho milosrdenstva o 15.00 hodine tvojej agónie, ty mu udelíš milosť, o ktorú prosí. Neklameš, môjho syna určite ho vyliečiš.“

Mesiac po operácii si mal syn zopakovať vyšetrenia. Tento čas bolesti a strachu bol naplnený modlitbou (modlili sa za neho aj iní ľudia vrátane rehoľných sestier), ale aj pochybnosťami a slzami.

Keď som sa ešte nepoznajúc výsledky zúčastnila svätej omše, Milosrdný Ježiš vlial do môjho srdca veľkú útechu a nádej. Bola som si istý, že všetko bude v poriadku. Odvtedy som verila, bola presvedčená a všetkým hovorila, že výsledky môjho syna budú dobré. Nemýlila som sa. Milosrdný Ježiš a Jeho Matka uzdravili môjho syna. Mesiac po operácii syn zopakoval testy a tie boli veľmi dôležité, pretože od nich záviselo, či syn bude brať chemoterapiu. Všetky výsledky boli veľmi dobré, nebol ani najmenší náznak toho, že by mal syn v tele rakovinu. Bolo to bez chemoterapie.

Lekár povedal, že keď urobí ďalší krvný test, rozhodne, či je potrebná chemoterapia. Syn si vyšetrenie zopakoval o mesiac, potom po troch mesiacoch, po pol roku a teraz po roku. Žiadne známky rakoviny. Výsledky sú veľmi dobré. Bohu vďaka!

Verím, že milosrdný Ježiš uzdravil nášho syna skrze ruky Márie.

Vďačná matka

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *