HOMEOPATIA – svedectvo lekárky II.

homeopatiaSom detská lekárka. Mám 4 deti vo veku 14, 12, 9, 6 rokov. V rokoch l995 – 2000 som absolvovala školenia z homeopatie. Mám certifikát z Rakúskej školy homeopatie, navštevovala som prednášky z indickej – Revolučnej homeopatie a kurz BIHOST – metóda biochemicko-homeopatickej regulácie metabolizmu. Pretože v tomto období som bola prevažne na materskej dovolenke, liečila som homeopatikami hlavne svoje deti a niektorých známych. Bola som touto liečbou nadšená. Verila som, že dávam neškodné guličky vyrobené z bylín. Deťom som liečila hlavne infekty horných dýchacích ciest. Dcére som vyliečila bronchitídu po tom, čo jej nezabrali antibiotiká. Mne po podaní homeopatika na druhý deň zmizla bradavica. Niekedy mi u známych homeopatiká nezabrali, to som si vysvetľovala mojou nevedomosťou Neskôr sa u detí začali objavovať problémy, ale ja som si to nevedela vysvetliť. Problémy nemali telesnú ale skôr psychickú povahu.
Aká bola moja ďalšia cesta s homeopatiou? Náš kňaz ma upozornil, že hnutie New Age podporuje homeopatiu, ale pretože som obraňovala homeopatiu, nakoniec mi povedal, aby som skúmala ďalej. A ja som šla na ďalšie školenia. Kúpila som si i prístroje, ktoré nám odporúčali. Plánovala som, že sa budem homeopatii venovať po materskej dovolenke. Ale v  mojom vnútri vládol veľký nepokoj, nevedela som z čoho pramení. Čítala som všetko dostupné o homeopatii, pýtala som sa rôznych ľudí na názor o homeopatii. Ale nikto mi nedal uspokojivú odpoveď. Stanovisko KBS v otázkach homeopatie som vnímala ako súhlas Cirkvi s mojou liečbou. Ale i napriek tomu mi moje svedomie hovorilo nelieč! Odmietala som preto liečiť neznámych ľudí, liečila som len mojich známych a výlučne homeopatiou som liečila svoje deti .Moje deti boli pre mňa objektami na ktorých som skúšala liečbu homeopatikami. Na jednej strane v mojom srdci stále pretrvával nepokoj, na druhej strane ma homeopatia nadchýnala a priťahovala. Nevedela som to pochopiť a stále som hľadala pravdu ohľadom homeopatie.
Až prišlo spoznanie pravdy a zlom v mojich názoroch. Prispeli k tomu 2 udalosti:

  1. Známa mi hovorila vlastný zážitok z alkoholikom, ktorého našli v zime večer ležať na zemi. Odviedli ho domov a pritom sa modlili modlitbu za oslobodenie od ducha alkoholizmu.. O mesiac zistili, že dotyčný prestal piť a začal sa pripravovať k sviatostiam. Vysvetlila mi túto modlitbu. Počula som ju prvý krát.

•  Dostala sa mi do rúk kniha MUDr. Erdélyovej : Alternatívna medicína vo svetle Biblie (MSEJK, Bratislava, 2000). Autorka často spájala alternatívnu medicínu , kam patrí i homeopatia, s okultizmom. Premkla ma hrôza, aby som nemala i ja niečo spoločné s okultizmom. Pretože som bola doma, kľakla som si pred kríž a modlila sa: “ Pane Ježišu, prosím Ťa, zbav ma ducha mágie a okultizmu.“ Ďalej som prosila o dary Ducha Svätého. Táto modlitba vychádzala z môjho rozorvaného vnútra. Až neskôr som pochopila, ako veľmi zmenila orientáciu môjho života.
To, čo sa dialo s mojím myslením po tejto modlitbe je doteraz pre mňa zázrakom. To, čo som nechápala sa mi odrazu začalo vyjasňovať. Prístroje!
Na poslednom školení som si kúpila 2 prístroje s presvedčením, že sa budem venovať homeopatii a že ich využijem.
Merací prístroj založený na EAV – metóde, obr. 1. Týmto prístrojom môžeme pacienta otestovať a nájsť správne homeopatikum. Ušetrí sa tým veľa času, ktorý homeopat venuje vyhľadávaniu homeopatického lieku nad repetitóriom a materiou medicou. Dokonca sa dá na tomto prístroji vyrobiť homeopatikum z čistej vody. Stačí k tomu aby homeopat vlastnil diagnostické homeopatiká. Pacienta potom vybaví vyrobenými homeopatickými kvapkami alias čistou vodou, do ktorej preniesol informáciu homeopatika. Prístrojom sa dá merať i energia v jednotlivých akupunktúrnych bodoch.
Prístroj prišli predávať na školenie obchodní zástupcovia zo zahraničia. Musela som sa rýchlo rozhodnúť. Kolegovia homeopati mi radili, že je dobré vlastniť nejaký prístroj. Pri kúpe som sa nezamýšlala nad spôsobom fungovania prístroja. Až po modlitbe autoexorcizmu ma napadlo – vyrába homeopatiká z čistej vody, veď to je mágia! Šla som sa pozrieť, v akých jednotkách prístroj meria energiu v akupunktúrnych bodoch. Na číselníku neboli žiadne jednotky! Až vtedy som si uvedomila, že prístroj mi dáva len dve odpovede /podobne ako kyvadlo/. Prístroj mi dával odpoveď áno – keď na prístroji svietilo medzi 80- 90. Alebo odpoveď nie – keď prístroj svietil medzi 50 – 60. S hrôzou som si uvedomila, že je to okultný prístroj. Kyvadlom by sa liečitelia pri práci zosmiešnili. V našej dobe je jednoduché zostrojiť prístroj s moderným dizajnom. Prístroj som mala v záruke. Chcela som ho vrátiť a dostať naspäť peniaze – stál 50 000 SK. Volala som obchodným zástupcom , že sa pokazil. Vysmiali má, že čo sa tam môže pokaziť!
Druhý prístroj – vreckový diár Psion, obr.2, sa podobá väčšiemu mobilnému telefónu. Na displej sa dá napísať názov homeopatika, meno pacienta…Stlačením klávesy Mode pošleme informáciu čiže homeopatický liek priamo pacientovi do organizmu. Táto informácia sa dá poslať i na diaľku, ak vieme dátum narodenia pacienta. Neuveriteľné!!! Tomuto som uverila!!! Prístroj som niekoľkokrát použila. Fungovalo to! Nepotrebovala som homeopatiká. Stačilo mať pri sebe prístroj. Na mojich posledných školeniach nám prednášateľka tvrdila, že či nevieme, že v homeopatii neúčinkujú chemické látky, ale že sa jedná o prenos informácie. Pripadala som si vtedy veľmi hlúpo, lebo 5 rokov som chodila po školeniach a až tak neskoro som sa to dozvedela.
Pýtala som sa brata, elektrotechnického inžiniera , akú informáciu vysiela prístroj, keď to funguje? Brat ma nazval naivnou, že verím na tie veci. Po prezretí prístroja skonštatoval – to je obyčajný diár vyrobený v roku 1989. Nerozumela som tomu.
Až po modlitbe mi prebleslo hlavou. Nič v prístroji nie je a funguje, to musí byť mágia. Musí to byť okultný prístroj! Neskôr, rozhorčená sama na seba pre spústu peňazí, ktoré som dala za prístroje, som volala do zahraničia. Chcela som prístroj vrátiť a dostať naspäť peniaze. Dotyčnej homeopatke na otázku prečo to chcem vrátiť, som odpovedala, že som prišla na to, že je to biela mágia a nechcem to používať. Ona mi na to odpovedá: „Kolegyňa a  čo ste si myslela, že to je?“. Ostala som omráčená. Homeopatka vedela o tom, že sa jedná o mágiu, ale na školení o tom nepadlo ani slovko!
Ale ešte stále som nechápala podstatu homeopatie. Prečo práve homeopatia sa dá používať i okultnými  prístrojmi, mi nebolo stále jasné. Ja som vlastne ani nevedela čo je to mágia. Tak som sa pustila do štúdia. Prvú knihu, ktorú mi kúpil manžel a ja som ju otvorila bol Pastiersky list Konferencie biskupov Toskánska: „Mágia, veštenie a démonské vplyvy“( Jas, 2001). Na 11. strane čítam, že existuje mágia napodobňovacia, podľa ktorej podobné plodí zasa podobné. V tom okamihu som si spomenula na l. princíp homeopatie – podobné sa lieči podobným. Vtedy som pochopila, že princípy homeopatie vychádzajú z mágie!!!
Moje rozhodnutie ohľadom homeopatie bolo jednoznačné – žiadna homeopatia! Ani francúzska škola! Veď tu neúčinkujú byliny a nerasty, tu sa jedná o mágiu, o bielu mágiu!!! Postupne sa mi začali vyjasňovať veci, ktoré mi zo školení v homeopatii neboli jasné, začala som chápať súvislosti.
Bola som na spovedi.
Prišli problémy s deťmi. Najstaršia, v tej dobe 9-ročná dcéra, keď brala homeopatiká, mala sny, pri ktorých sa budila a bála. Hľadala som rôzne príčiny, na homeopatiká som ani nepomyslela. Vyvrcholilo to tým, že vo sne videla diabla, ktorý chcel, aby mu povedala áno a neskôr diabla, ktorý jej chcel odseknúť ruky a nohy. Modlila som sa s dcérou modlitbu za oslobodenie od ducha homeopatie. Sny sa viac neopakovali, ale strach pri zaspávaní ešte dlho pretrvával.
Moja druhá dcéra nemohla v noci dýchať a stále sa jej to zhoršovalo. Nemala nádchu, nemala výtok z  nosa, nemala alergiu. Boli to strašné stavy – nemohla dýchať, fúkala nos, hnevala sa, na posteli kopala nohami, pobudila súrodencov. Raz ma napadlo: Skús sa modliť! Keď bola v takomto stave, položila som na ňu ruku a modlila sa modlitbu za oslobodenie od ducha homeopatie. Na moje prekvapenie zaspala a kľudne spala i ďalšie noci.
Syn, vtedy 3 ročný sa dostával do strašných stavov agresivity, keď som mu odmietla dať sladké tesne pred obedom alebo raňajkami. Zhodil veci z poličiek, vyhádzal všetko zo skrine. Nijaké výchovné metódy nepomáhali. Raz ma tiež napadlo modliť sa. Po modlitbe sa ukľudnil, najedol sa. Doteraz má rád sladké, ale vie si sladkosť odložiť. Vie sa nahnevať, ale popritom poslúchne.
Modlitbu za oslobodenie som sa nemodlila len nad mojou najmladšou dcérou. Mala 6 mesiacov, keď som skončila s homeopatiou. Dávala som jej nízke riedenia homeopatík. Nepoužila som konštitučné homeopatikum.
Predo mnou bola ďalšie otázka, čo robiť ďalej.
Veľmi mi pomohli duchovné cvičenia za vnútorné uzdravenie. Pochopila som tu stav v ktorom som sa nachádzala. Veľa som čítala Sv. Písmo. Na základe Sk 19,19: „ A mnohí z tých čo sa zaoberali čarami, podonášali knihy a pred očami všetkých ich spálili…,“ som spálila homeopatické knihy. Nevedela som čo s prístrojmi. Asi 7 mesiacov mi trvalo, aby som pochopila, že i prístroje musím spáliť. S manželom sme ich rozobrali a spálili. A v  mojom vnútri zavládol pokoj.

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *