Bez váhania si kľakol k modlitbe

Všetci ich často vidíme. Ružové, nevinné tváre, ktoré na nás „civia“ z plagátov visiacich na poštách, zástavkách, mestských budovách, vo vstupoch do obchodných centier. Ak však niečo tieto plagáty zaručujú, tak je to iba obyčajný pohľad a sú rýchlo zabudnuté aj s tvárami tých, ktorí sa hľadajú ako nezvestní. Pokračujeme jednoducho ďalej v našich dňoch.

Ale malého chlapca, ktorý minulý rok v lete navštívil Walmart so svojou mamou, zastavila v jeho stopách veľká tabuľa plná tvárí nezvestných detí.

Matky si obyčajne dávajú dosť priestoru  na sledovanie pohybu svojich detí a dvojnásobne na mieste ako je Walmart. Táto matka hneď nevedela nájsť pohľadom svojho syna, no keď ho objavila zostala vďačná a hrdá. Jej pohľad zachytil syna, ktorý si bez váhania pokľakol a urobil si čas premýšľať o týchto stratených deťoch a pomodliť sa na ich úmysel.

Fotografia, ktorú po prvotnom šoku nasnímala, vyvolala záplavu reakcií od ľudí, ktorých srdcia boli povzbudené jednoduchým, ale prekvapujúcim obrazom – tým, ktorý hovorí o tom, ako sa tento súcitný chlapec zachoval. A táto reakcia nastala u všetkých, bez ohľadu na rozdiely, ktoré môžu mať ľudia o viere v Boha, vyššej moci alebo sile modlitby.

Jeden človek dokonca cítil osobné spojenie so scénou a napísal vo svojom komentári: „Chcem len poďakovať. Obrázok môjho bratranca je hore na tej stene. Má 16 rokov a chýba nám už viac ako rok. Prial by som si, aby sme mohli osobne poďakovať tomuto chlapcovi, ktorý si kľakol a pomodlil sa aj za nezvestné dieťa z mojej rodiny. Keď som uvidel túto fotografiu, mal som v krku hrču. Ďakujem.“

 

Zdroj: inspiremore.com, Obrázok: Tamtiež

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *