Biorezonancia

Otázka:

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na vyšetrenie prístrojom DIACOM, ktorý funguje na princípe biorezonancie a elektromagnetizme. Prípadne, čo treba urobiť, ak sa človek už dal vyšetriť. ( sv. spoveď… ).
Ďakujem pekne a požehnaný deň!
Ľuba

 

Odpoveď:

Milá Ľuba, biorezonancia a spomínaný prístroj DIACOM je jednou z metód ako vytiahnuť od pacienta peniaze za minimálne náklady. Ak to chcete pochopiť po odbornej stránke, pozrite si: http://www.lovcisarlatanov.sk/rezonujuci-kral-sarlatanstiev/.
Vyspovedať sa treba skôr z našej hlúposti, že najprv niečo robíme a potom rozmýšľame, či je to správne a že tým podporujeme zlodejov a šarlatánov. Ak človek koná hlúpo, znamená to, že sa nenecháva viesť Duchom Svätým a nepýta ho o radu, nenačúva jeho vnuknutiam a neposlúcha ich, keď Duch Svätý hovorí. Z tohoto sa treba spovedať.
Ďalej z nedôvery voči Bohu, že ak nám nestačí medicína, že mu nedôverujeme a neprosíme ho s vierou.
Ďalej z toho, že v sebe prechovávame negatívne emócie, strachy, neodpustenia, ktoré sú spúšťačmi mnohých chorôb. Choroba je signálom, že niečo nie je v poriadku buď v našej životospráve a režime alebo aj na psychickej či duchovnej úrovni. Treba sa pýtať, čo nám choroba hovorí a nie potláčať jej hlas.
Zatiaľ aspoň toľko.
Pán Vám žehnaj!
Pavol Hucík

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *