Svätá Terezka zachránila malé dievčatko

Rodina malého dievčatka bola uväznená v horiacom dome. Verili, že svätá Terezka zasiahla a zachránila ich. Dva a polročná Michaelu Buckleyovú našli schúlenú v rohu izby plnej toxických výparov obklopenú lupeňmi ruže, ktorá sa dotkla relikviára s ostatkami svätej Terezky.

Michaelina stará mama, pani Buckleyová, povedala: „Našli ju s lupeňmi ruže okolo nej v kruhu na zemi. Lupene boli z ruže, ktorá sa dotkla relikvií svätej Terezky.“ Rodina je presvedčená, že zázračná záchrana sa týka tejto francúzskej svätice, ktorej relikvie boli v ten deň v Corku (jún 2001)

Michaelina matka Tracey a sused, bývalý olympijský boxer, Kieran Joyce, si kliesnili cestu cez horiaci dom, aby dievčatko zachránili. Bolo tam tak veľa dymu, že nechápali, ako sa Michaele podarilo prežiť. Kieran sa musel plaziť po zemi, aby sa k malej dostal.

Pred vypuknutím požiaru bola ruža neporušená v izbe, no Michaelu našli v rohu matkinej spálne obklopenú ružovými lupeňmi. Michaelina stará mama, Kathleen, zostala neoblomná. Podľa nej nie je logicky možné, aby lupene spadli na zem, bez nadprirodzenému zásahu. „Ružu sme nechali v izbe v malej váze. Keď sme sa vrátili, aby sme zachránili Michaelu, lupene boli na zemi. To bol zázrak. Izba bola plná jedovatých výparov. Tracey sa tam nemohla dostať ani s mokrým uterákom omotaným okolo úst. Ale Michaela prežila. Teraz už úplne inak zmýšľam o svätej Terezke.“ povedala Kathleen.

Zdroj: Fr. Tommy Lane – St. Thérèse saves child’s life

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *