Zjavenia Danky

Otázka:

 Pekne pozdravujem, chcela by som sa spýtať na Váš názor na Zjavenia Danky zo stránky  http://www.tymian.estranky.sk/clanky/modlitba-zasvatenia-sa-neposkvrnenemu-srdcu-panny-marie/rodicovske-pozehnanie-ma-velku-silu.html
Fejsbukom sa šíri modlitba za požehnanie detí z tejto stránky a ja by som si chcela ujasniť, či tieto zjavenia uznáva naša Cirkev. Ak môžete, podložte to aj nejakými vyjadreniami. Ďakujem Vám  za Váš čas.

 

Odpoveď:

Zjavenia Danky nepoznám, len z toho, čo som si zbežne prečítal na internete. Modlitba pozehnania detí je v poriadku. K jej zjaveniam sa Cirkev na Slovensku nevyjadrila. Ide o jej súkromnú záležitosť. Ako kresťania k spáse nie sme povinní veriť súkromným zjaveniam, ani tým, ktoré sú Cirkvou schválené. Zatiaľ som nemal čas prečítať všetky články pani Daniely, aby som sa vyjadril, či podľa môjho úsudku nie je v nich niečo v rozpore s našou Cirkvou. Z toho, čo som čítal, som nič proticirkevné nezistil, ale chcelo by to viac času. Podobných svedectiev je na nete veľa a Cirkev sa nemôže vyjadrovať ku všetkým. Pokiaľ nežijeme z Božieho slova, z toho jediného záväzného zjavenia a Cirkvi, ktorá nám ho sprítomňuje, potom sú nám zbytočné všetky ostatné zjavenia.

zena

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *