Vyhlásenie pre rozhlasy (pre obecný rozhlas)

Referendum hlásenie pomalé

Referendum hlásenie rýchle

Vážení spoluobčania,

blíži sa termín dôležitej udalosti v našej krajine, termín 7. február, ktorý znamená pre nás jedinečnú možnosť vyjadriť svoj názor v referende o ochrane rodiny. Referendum, ako všeľudové hlasovanie je prejavom priamej demokracie a slobody človeka. Nenechajme výjsť nazmar túto príležitosť a pristúpme k tejto možnosti zodpovedne. Prejavme sa ako slobodní ľudia, ktorým záleží na budúcnosti ich detí a vnúčat a na budúcnosti rodiny. Referendum bude prebiehať aj v našej obci od 7mej hodiny do 22hej rodiny v sobotu 7. Februára.

Príďte povedať svoj názor na to, či je manželstvo zväzkom muža a ženy. Či dieťa má právo na mamu a otca pri adopcii. Či majú rodičia právo ochrániť svoje deti pred nevhodnou sexuálnou výchovou.

Vážení spoluobčania, to čo je v našej krajine samozrejmosťou, je už vo viacerých krajinách spochybňované. Využime šancu vyjadriť sa k hodnotám, ktoré utvárali naše rodiny i náš národ. Využime šancu ovplyvniť našu budúcnosť a príďme hlasovať v referende o ochrane rodiny, v sobotu 7. februára. Ďakujem za pozornosť.

rozhlasfoto

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *