Prečo chodiť do kostola?

Ak si duchovne prebudený, potom sa ti toto bude páčiť!
Ak si duchovne mŕtvy, nebudeš to chcieť čítať.
Ak si duchovne zvedavý – stále je tu šanca!

Prečo chodiť do kostola?

Jeden návštevník kostola napísal list vydavateľovi novín a sťažoval sa, že to nedáva zmysel aby človek chodil do kostola každú nedeľu. „Chodil som cez 30 rokov do kostola,“ napísal, „a počas tých rokov som počul približne 3,000 kázní. Akokoľvek je to číslo vysoké, neviem sa rozpamätať na jedinú z nich. Tak si myslím, že je to úplná strata času moja aj tých kňazov.“

Toto naštartovalo skutočnú kontrovrznú výmenu názorov v rubrike „Listy vydavateľovi“, čo sa nesmierne páčilo majiteľovi novín. Takto to išlo z týždňa na týždeň až pokiaľ niekto nenapísal tento presvedčivý dôkaz:
„Bude to 30 rokov čo som ženatý. Za ten čas mi moja manželka uvarila skoro 32,000 jedál. Ale nech sa akokoľvek teraz snažím za ten svet si neviem spomenúť na menu jediného pokrmu zo všetkých tých jedál. Ale jedno viem isto; všetky ma vyživovali a dodávali mi silu potrebnú k mojej dennej práci. Ak by moja žena mi nevarila – bol by som už dnes fyzicky mŕtvy. Taktiež podobne tak ak by som nešiel do kostola načerpať silu; bol by som už dnes duchovne mŕtvy!“ Pamätaj: ak si NA DNE z niečoho, potom Boh je vždy HORE pomôc Ti v hocičom! Viera vidí neviditeľné, verí v neuveriteľné a prijíma nemožné! Vďaka ti Bože za fyzickú i duchovnú výživu!

Teraz, ak si myslíš, že je to tak daj klik a zdieľaj to!
Myslím, že každý by sa mohol zamyslieť nad tým!

zdrave jedlo

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *