Disney je teraz zameraný proti tradičnej rodine

Disney dlho produkoval filmy, ktoré mali pre deti nevinný obsah; boli krásne, zábavné a poučné. No už je tomu zrejme koniec. Disney Cable network potvrdzuje, že epizóda relácie pre deti „Good Luck Charlie“ predstaví dieťa, ktoré má dve lesbické matky.

Pre sledovanie nevinnými deťmi táto homosexuálna sekundárna téma tvorí dojem, že homosexuálny zväzok je rovnaký ako zdravá rodina. Od veľmi útleho veku, naše deti budú takto forsírované myslieť si, že homosexuálny zväzok tvorí rovnocennú alternatívu zdravej rodine. Vzťah postavený na nemravnosti nemôže zrodiť nič dobré do budúcnsti dieťaťa!

Podľa tlačovej správy z internetu má Disney Channel sledovanosť v USA 1, 02 milióna detí vo veku od 2 do 11 rokov s približne 300 tisíc do veku šiestich rokov.

Americká spoločnosť na obranu rodiny nalieha:  Neseďte nečinne bokom a nenechajte Disney ísť bez povšimnutia v ich pokusoch rozvrátiť nevinnosť našich detí. Naše deti sú naša budúcnosť, a ak budú už teraz skazené, taká bude potom aj naša budúcnosť?!

Formulár protestu je možný nájsť tu.

 

chanel

 

 

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *