Buzz & Poppy – Bojazlivý superšpión

Pôvodný anglický názov: „Buzz & Poppy: The Super Shy Spy“

Žánre: Animovaný film, Rodinný film, Krátky film

Vydavateľ : Thomas Nelson

Obsah:
Bzik a Poppy je skvostná, technicky dotiahnutá 3D animácia, umocnená pútavou dramaturgiou a vydarenou scénickou hudbou. Deti fascinuje bizarnosť postavičiek, veľkosť detailu, farebnosť…
Profesionálny slovenský dabing v podaní známych hereckých osobností v ničom nezaostáva za kvalitou originálu a tak, rozprávky smelo konkurujú projektom ako Toy story, alebo Shrek.
Bzik a Poppy to sú hodnoty, ako priateľstvo, súdržnosť, pravda, vzájomnosť, láska, harmonická rodina… Všetko to, čo chceme celkom prirodzene vkladať do čistého srdca detského diváka a tým zdravo formovať jeho osobnosť. Príbehy sú určené všetkým rodičom, ktorí chcú svoje deti nie len zabaviť, ale aj vychovávať.
Bzik a Poppy je bohatý svet farieb a zvukov, ktorý rozvíja detskú fantáziu, bez násilia a samoúčelnej agresivity. Podnecovanie k nenávisti, potoky krvi alebo brutalitu v týchto príbehoch nenájdete. Boj medzi dobrom a zlom je pochopiteľne prítomný – ako v každej dobrej rozprávke. Autorom sa podarilo v každej epizóde tento konflikt bravúrne zvládnuť a ponúknuť relevantné ponaučenie.

Dĺžka: 30 minút
Jazyk: anglický; dostupné aj so slovenským dabingom
3D animácia

      

 

 

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *