Po zemetrasení

Toto je skutočný príbeh matky, obete zemetrasenia v Japonsku. Keď zemetrasenie ustupovalo, záchranári došli k ruinam domu mladej ženy, cez trhlinu videli jej mŕtve telo. Pripadalo im že je v nejakej čudnej polohe človeka ktorý sa modlí. Jej telo sa nakláňalo dopredu, a obidve ruky akoby niečo zadržiavali. Dom sa zrútil na ňu a zlomil jej chrbticu a väzy. Záchranca sa s problémami dostal ku škáre, skrze ktorú mohol prepchať ruku a v nádeji skontrolovať vitálne funkcie. No jej studené a stuhnuté telo bolo dôkazom, že je už dávno mŕtva. On a ostatní členovia tímu opustili dom a šli prehľadať ďalšie zrútené budovy.
No vedúci tímu sa v silnej intuícii vrátil ku zrúcanine domu mŕtvej ženy. Opäť pokľakol a strčil ruku do úzkej štrbiny a prehľadával priestor pod mŕtvym telom. Zrazu vykríkol s nadšením:
„Dieťa! Tam je dieťa!“ Celý tím pracoval spoločne, a opatrne odstraňovali ruiny okolo tela mŕtvej ženy. Bol tam približne trojmesačný chlapček zabalený v kvetovanej deke, ukrytý pod mŕtvym telom matky. Je zrejmé, že žena podstúpila najväčšiu obetu na záchranu svojho syna.
Keď jej dom padal, použila svoje telo, aby kryla svojho syna pred padajúcimi troskami.
Malý chlapček ešte pokojne spal, keď ho vedúci tímu vytiahol spod mŕtvej mamy.
Keď lekár vyšetroval chlapčeka, rozbali deku a našiel tam i mobil na ktorom bola textová správa:
,,Ak toto prežiješ, musíš si pamätať že ťa milujem“!
Všetci si podavali si telefón z ruky do ruky a v dojatí čítali správu, ktorú zanechala matka pre svojho syna. „Ak preziješ pamätaj si že ťa milujem.“!!

A takto dokáže milovať matka; ak takouto starostlivosťou zachráni život žena – o čo viac nás Panna Mária, nebeská matka chce ochraňovať svojou láskou…
Skutočný príbeh od Jay Indy Kingstona
japonsko zemetrasenie
Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *