Odpustenie

Toto som sa rozhodla napísať všetkým ženám, ktoré nezažili naplno aký je náš Nebeský Ocko dobrý BOH.ON je sama láska a milosť!
Chápem bolesť  Vás všetkých, milé sestričky v Pánovi, ktoré ste si nechali zobrať dieťatko a podstúpili ste interupciu.Aj ja som bola v tejto situácii. Mala som vtedy 19 rokov, keď som otehotnela. Na moje nešťastie ma očkovali na rubeolu a to sa počas tehotenstva nemôže. Lenže, keď sa ma lekár pri očkovaní spýtal na túto skutočnosť, netušila som, že dieťatko čakám.
Keď sa tehotenstvo potvrdilo, nevedela som čo robiť. Lekár mi totiž povedal, že vakcína môže poškodiť plod a doporučil mi interupciu. Najprv som sa zhrozila, ale nebola som ešte vtedy pripravená prijať a vychovať postihnuté dieťatko.Bola som totiž neveriaca, dokonca ateistka. Hoci vtedajší partner stál vo všetkom pri mne,  konečné rozhodnutie bolo na mne. Na utíšenie svedomia mi prišlo vhod ešte vyjadrenie ďalšej lekárky, ktorá mi tiež povedala, že ona by to na mojom mieste riešila tak isto.
Lenže náš Nebeský OTECKO sa na to pozeral celkom inak.
Keď som sa obrátila vďaka svedectvu môjho brata k Pánu Ježišovi, bol to práve Duch Svätý, kto ma na túto skutočnosť upozornil. Nebolo to také obvinenie aké je bežnou praktikou diabla, ale bolo to skutočné a jasné usvedčenie z hriechu. V momente keď mi to pán Ježiš ukázal, začali sa mi liať z očí slzy a ja som nemohla povedať nič iné len jedno: PANE JEŽIŠI ODPUSŤ! No a potom to prišlo.Pocítila som jeho skutočnú lásku a odpustenie.A viete kde sa to stalo? Doma v posteli pri vrúcnej modlitbe. Náš BOH je jedinečný v tom, že ON svoj chrám, ktorým je naše telo, očistí kedykoľvek a kdekoľvek.
Preto milé sestričky, ak ste tento čin  –  hriech  skutočne oľutovali a Pánu Ježišovi vyznali, poprosili ho o odpustenie, ON to počul a vy si môžete byť isté, že Vám  odpustil! A Božie slovo hovorí, že ON nespomína viac! Pri akomkoľvek ďalšom obvinení sa nedajte diablom oklamať, ale s dôverou pristúpte k trónu milosti a povedzte Pánovi, že veríte, že Vám odpustil, a myšlienky o pretrvávajúcej vine odmietate! Diabol totiž oklame len toho, kto sa mu nechá oklamať. Preto je dôležité poznať to, čo hovorí BOH, teda Božie Slovo. A to hovorí: Vzoprite sa diablovi a  utečie od Vás. Priblížte sa Bohu a priblíži sa Vám. (Jakub 4:7,8 )
Prajem Vám milé sestričky aby ste sa už viac nemuseli báť “ božieho trestu “ veď Náš OCKO je BOH plný milosti, a ten kto je úprimného srdca, nájde u Neho pokoj.
( 2. list Kor.6:16, Filip.4:6,7,  Žid.  4:16, Jakub 4:6,7,8,  Žalm  86:5 )

Ešte krátko o mne: teraz mám 40 rokov, žijem sama s dcérkou (16). Som veľmi šťastná, že sa mi Pán dal spoznať, a že deň čo deň môžeme spolu s dcérkou zakúšať jeho lásku a požehnanie. K Pánu Ježišovi som sa obrátila, po rozvode mala som 32 rokov, dcérka 8. Dnes viem, že by som si dieťatko vziať nikdy nedala, lebo dcérka je pre mňa skutočným darom. Vďaka Ti Pane!
Inga zo Šale

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *