Súcit

Pochválený buď Ježiš Kristus !

Rozhodol som sa, že aj ja vám prispejem svojím príspevkom do vašej stránky. Pracujem v sociálnej oblasti v Domove sociálnych služieb. Mimo svojej pracovnej činnosti sa starám a pomáham bezdomovcom a ľuďom sociálne slabších rodín.

Mám túto prácu veľmi rád a neviem si predstaviť, aby som jeden deň niekomu nepomohol, keď som si vedomý toho, že aj Boh pomáha mne. Pred týždňom som mal videnie ako jedna z horeuvedených sociálne slabá rodina nezaplatila za elektrinu asi mesiac. Ja im pomáham, som s nimi duchovne zviazaný a preto som mal dar videnia, že v tej rodine sa niečo deje. Ako som sedel so ženou, ktorá sa chodí do môjho domu modliť Modlitby matiek, ktoré som ja založil, cítil som pri tej žene veľkú úzkosť a videl som pred mojimi očami, ako tá chudobná žena plače a lamentuje, že ju odpojili od elektriny. Tá žena pri ktorej som sedel videla, že moja tvár sa mení na tvár žiarivú  a ja som vtedy videl tú plačúcu ženu. Hneď som reagoval, zapol som si mobil a vytočil som číslo tej ženy. Keď som sa jej pýtal, že prečo plače a prečo ju elektrikári odpojili tak mi povedala, že ona to zaplatila, ale že ústrižok nestihol ešte do elektrární prísť poštou. Povedala, že to, čo vidím je pravdivé, lebo už odpojená bola asi 20 minút. Tak som  sa snažil jej rýchlo pomôcť so slovami, nebojte sa pani Boženka, Boh vás miluje a nedovolí, aby ste bola bez elektriny. Ponúkol som jej pomoc tým, že jej požičiam 150 eur na zaplatenie šeku. A 50 eur jej darovala aj žena, ktorá sedela pri mne. Toto je moje živé svedectvo pravdivé tak ako sa stalo.

Prajem všetkým, ktorí to budú čítať, aby aj oni mali podobný dar, dar videnia, dar spolucítenia so sociálne slabšími ľuďmi, s bezdomovcami a starými ľudmi.

Pokoj a dobro vám všetkým praje Jozef Demeter.

Mobilné číslo 0904 599 044.
Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *