Dcérkina birmovka

Konečne som sa sem dostala a tak sa s Vami môžem podeliť o posledné zážitky.
V nedeľu sme mali doma slávnosť. Moja prvorodená Anna mala birmovku a zároveň sme slávili jej 17 narodeniny. Keď môj manžel videl, aké šaty si kúpila na túto príležitosť hrozne sa rozčúlil, že bude ako chudobná príbuzná. No ona argumentovala, že nie oblečenie, ale čistá duša sú dôležité na túto slávnosť. V kostole, keď som sa pozerala po ostatných deckách prišlo mi tak ľúto, že mnohý ani ústa neotvorili počas sv. omše. Boli síce pekne oblečení, ale to skutočne nestačí…Anna mala takú radosť v tvári… ja…neviem Vám opísať čo som cítila ale ďakovala som Bohu za ňu aj za ostatné deti.
Nedostala honosné dary, ale zato starká jej upiekla tortu a celá naša rodina strávila nádherný čas spolu. Stále som si vyčítala, že som prísna matka, ale teraz neľutujem moje pravidlá. Sú iba pokračovaním mojich rodičov a Anna mi to teraz dokázala…svojou kresťanskou dospelosťou.
Prosím Vás bračekovia a sestričky o modlitbu aby som nespyšnela, ale mala srdce pokojné a pripravené na všetko. Preto že viem, že radosť sa strieda s bolesťou….
Nie ja, ale Boh vychováva moje deti cezo mňa.
Prajem Vám krásny deň a Božiu lásku v ňom Mám Vás rada a aj keď sem už tak často nechodievam ste v mojich modlitbách a v srdci každý jeden deň.

S láskou Hannah, 5.3.2009

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *