Synčekov tumor

Veľmi rada by som sa s Vami podelila o krásny zážitok vyjavujúci nekonečné Božie milosrdenstvo, ktoré nám bolo dané cez našu Matku Pannu Máriu pre môjho 9-ročného syna Jurka.
Všetko sa to začalo v júni 2008 slabými bolesťami v oblasti lícnej kosti. Bolesť sa postupne stupňovala, a keďže detská lekárka nevedela ani po rôznych vyšetreniach nájsť pravú príčinu, začal sa kolotoč návštev u odborných lekárov, ktorý trval dva mesiace. Po tento čas mal synček obrovské bolesti a v noci nedokázal spať, k čomu sa neskôr pridružili príznaky vyčerpania a únavy. Samozrejme bez neustáleho užívania utišujúcich prostriedkov by nedokázal existovať. My ako rodičia sme boli takisto veľmi vyčerpaní z neustáleho denného i nočného plaču. Jedinou našou útechou nám v tomto utrpení boli modlitby a prosby o pomoc nášho Pána. Ale i napriek tomu sa jeho stav stále nezlepšoval.
Po troch mesiacoch trápenia nás konečne na príkaz detskej lekárky poslal odborný lekár na CT-vyšetrenie, pri ktorom sa zistilo, že syn má na lícnej kosti tumor a musí ihneď podstúpiť operáciu. Po operačnom zákroku nám lekár oznámil, že nádor bol veľmi rozsiahly a jediné, čo nám ostáva je modliť sa, aby nebol pozitívny. Táto informácia ešte viac otriasla našou vierou v uzdravenie syna. A práve vtedy sa moja mama so sestrou zúčastnili Modlitieb matiek organizovaných v našom meste pani Jurisovou, ktorá sa ihneď skontaktovala s ostatnými modlitbovými skupinami z iných miest. Taktiež nás informovala o pripravovanej púti v Dechticiach. Neváhali sme a spolu s manželom sme sa dňa 5.10.2008 zúčastnili najskôr krížovej cesty a potom modlitieb sv. ruženca vedených vizionármi z obce. Počas zjavenia Panny Márie som pocítila nekonečnú lásku a nehu našej Matky, ktorá ma naplnila takou dôverou v Božie Milosrdenstvo, že som v tej chvíli úplne prestala pochybovať o tom, žeby výsledky z histológie mali dopadnúť zle. Moje srdce bolo úplne naplnené pokojom a dôverou. Po tomto krásnom zážitku som sa na odporúčanie Panny Márie začala modliť tri sv. ružence denne. Na štvrtý deň nám lekár oznámil radostnú správu, že „nádor nie je pozitívny“. Naša radosť sa slovami nedala opísať.
Som nekonečne šťastná, že Pán Boh vyslyšal naše prosby. Chcem sa touto cestou úprimne poďakovať všetkým, ktorí nám pomohli, či už pomocou povzbudivých slov, ale najmä vrúcnou modlitbou. Osobitne sa chcem poďakovať rehoľným sestrám Saleziánkam z Centra LAURA v Dubnici nad Váhom, Modlitbám matiek pod vedením pani Jurisovej v Dubnici nad Váhom, modlitbovej skupine sv. ruženca v Nemšovej pod vedením pani Morihlatkovej a mnohým ďalším, ktorí sa za nášho synčeka modlili. Najväčšia vďaka však patrí našej Matičke Božej, ktorá za nás orodovala u svojho Syna!
Srdečná vďaka!

S pozdravom

Andrea Máliková, Trenčianske Teplice

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *