Jim Caviezel svedčí o obchode s deťmi, Epsteinovom ostrove a pedopraktikách Hollywoodu

„Epsteinov ostrov nie je jediný ostrov, kde majú… deti,“ povedal Steve Bannon herec z Umučenia Krista.

(LifeSiteNews) – Počas nabitého rozhovoru s bývalým Trumpovým poradcom Stevom Bannonom minulý týždeň kresťanský herec Jim Caviezel obvinil globálny Deep State z tajnej dohody s mainstreamovými médiami, aby zakryl svoju spoluúčasť na obchodovaní s deťmi.

„Epstein Island nie je jediný ostrov, kde majú… deti,“ poznamenal minulý týždeň v podcaste War Room. „Skúste si všimnúť, že kedykoľvek sa objaví príbeh o obchodovaní s ľuďmi – čokoľvek na tú tému – na druhý deň je preč.“

54-ročný Caviezel je známy najmä úlohami vo filmoch Umučenie Krista, Gróf Monte Cristo a v seriáli Person of Interest stanice CBS. Zahral si aj svätého Lukáša vo filme Pavol, Kristov apoštol. Svoju úlohu Spasiteľa ľudstva si zopakuje v pripravovanom trháku Mela Gibsona Umučenie Krista: Vzkriesenie z roku 2024.

Počas mnohých verejných vystúpení v posledných rokoch sa Caviezel nikdy nevyhýbal odhaľovaniu politickej a kultúrnej korupcie. V dôsledku toho ho korporátna tlač kolektívne označila za „pravicového konšpiračného teoretika“.

„Po filme Umučenie Krista som si nemohol nájsť prácu,“ vysvetlil Bannonovi. „Štúdiá by ma neprijali. Ale ako vidíte, všetky sú kontrolované centrálnymi bankami.“

Caviezel teraz propaguje svoj pripravovaný film Sound of Freedom, ktorý produkoval katolícky prolife aktivista za ľudské práva Eduardo Verástegui.

Film je skutočný príbeh založený na živote Tima Ballarda, bývalého agenta CIA a zamestnanca ministerstva vnútornej bezpečnosti, ktorý v roku 2013 založil operáciu Underground Railroad (OUR). OUR sa snaží vykoreniť a zabrániť obchodovaniu s deťmi na celom svete. Ballard, mormon, požadoval, aby ho vo filme hral Caviezel. Herečka Mira Sorvino hrá Ballardovu manželku.

Bannon sa bez okolkov spýtal Caviezela, či film – ktorý skončil natáčanie už pred viac ako dvoma rokmi – zámerne zdržiava Hollywood. Bol tiež zvedavý, či zobrazuje skutočné udalosti, ktoré sa dejú dnes, a či Caviezel verí, že v Spojených štátoch existuje „epidémia“ obchodovania s deťmi.

Normálne zhovorčivý Caviezel sa odmlčal, zdalo sa, že svoje ďalšie slovo zvažuje veľmi starostlivo a vysvetlil, že „sa obáva o svoj život“ tým, čo robí.

„Je to uveriteľné,“ povedal o filme. „Je to zásah do srdca, lebo ich svedectvá vás musia zasiahnuť.“ Film „podáva veľa z toho, čo sa deje v mnohých agentúrach“.

Caviezel potvrdil Bannonovo podozrenie, že dostať film na strieborné plátno bol náročný proces.

„Naposledy som to zažil pri filme Umučenie Krista, kde sme nemali skoro žiadne šance. Teraz sme v rovnakej situácii.“

„Tim Ballard vyjednával vo Fox Studios, aby som hral hlavnú postavu, ale oni ma nechceli zamestnať,“ spomínal si. „A on povedal ‚nie, ja chcem len tohto chlapíka‘… a bol neoblomný, takže nakoniec ma najali. A potom ich štúdio prevzalo Disney. Následne sa stalo to, že Disney tento film nechcel. A tak teraz keď vidíte tie hanebné aktivity, ktoré sa dejú v Disney – už rozumiem týmto praktikám oveľa viac.“

Film Sound of Freedom pôjde do vybraných kín po celej Amerike 4. júla.

Zdroj: LifeSiteNews, Obrázok Tamtiež

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *