Zázraky na príhovor bl. Dona Alvara del Portillo

Postaral sa!
S manželom máme krásnu rodinu. Máme osem detí a vždy sme sa ich snažili naučiť vieru a lásku k Bohu Keď moje šieste dieťa dovŕšilo 16 rokov, začalo „duchovnú vzburu“. Viem, že dospievanie je čas spochybňovať všetko. A obdobie krízy môže pomôcť človeku rásť a dozrievať, a to aj vo viere. Začala som však mať obavy, keď môj syn odmietol ísť na nedeľnú svätú omšu a na spoveď. Začali sme sa modliť k donovi Alvarovi, aby pomohol môjmu synovi vrátiť sa k Bohu. Po niekoľkých mesiacoch neustálej modlitby k donovi Alvarovi išiel môj syn na spoveď a prijal sväté prijímanie. Teraz nielenže s nami chodí každú nedeľu na svätú omšu bez toho, aby sa sťažoval, ale keď zostane cez víkend u kamaráta, vezme ho na svätú omšu!

G.G. (Argentína)

Dve bijúce srdcia
S manželom sme manželmi takmer 6 rokov. Vzali sme sa pomerne mladí: on mal 23 a ja 25. Našou najväčšou túžbou bolo založiť si rodinu. Od začiatku sme boli ochotní prijať všetky deti, ktoré Boh chcel poslať. Prešiel jeden rok. Potom ďalší. A deti neprišli. Začali sme si myslieť, že možno nastal problém. Boli vykonané príslušné lekárske vyšetrenia, ale všetko bolo v úplnom poriadku. Nevedeli sme, na koho sa obrátiť, ku ktorému svätému sa modliť. Navštívili sme mnohé svätyne Panny Márie. Naša prosba bola vždy rovnaká: „Daj nám dieťa! Prosím, daj nám dieťa!“

Keď sme sa toľko modlili za dieťa, naša viera začala slabnúť. Každý deň som na svätej omši prosila nášho Pána o viac a viac viery a on mi ju dal. S modlitebnou kartou dona Alvara v ruke mi napadlo začať novénu. Vedela som, že náš Pán chce, aby sme boli s manželom zjednotení, a tak som požiadala manžela, aby sa ju so mnou modlil. S veľkou vierou sme sa modlili Novénu k donovi Alvarovi. Keď prišiel čas a urobili sme tehotenský test, bol negatívny. O dva dni neskôr, bez toho, aby sme vedeli, že je 23. marec, deň, keď don Alvaro odišiel navždy za naším Pánom, test vyšiel pozitívne. Sotva sme tomu mohli uveriť. Najprv sme si mysleli, že sa stala nejaká chyba. O niekoľko dní sme išli k lekárovi a na vlastné oči sme videli, že dar, ktorý k nám prišiel z neba, bol dvakrát taký, ako sme očakávali. Boli tam dve malé bijúce srdiečka. Čakali sme dvojičky!

C.M.R. (Španielsko)

Nová práca

Som si istý, že som našiel prácu vďaka blahoslavenému Alvarovi. Už som sa takmer vzdal nádeje, ale pomohol mi nájsť si prácu, ktorá sa veľmi dobre hodí k môjmu vzdelaniu. Je to blízko môjho bydliska a budem pracovať s ľuďmi, ktorí sa zdajú byť otvorení katolíckej viere. Ďakujem veľmi pekne, blahoslavený Alvaro. A dúfam, že ti čoskoro poďakuje oveľa viac ľudí, pretože sa snažím šíriť oddanosť k tebe medzi všetkými, ktorých stretávam. Mnohokrát ďakujem.

M.J.P., 12. mája 2015

Ušetrené peniaze

Pred niečo vyše rokom sa mi na aute pokazila spojka a jej oprava ma stála 500 eur. V tom čase som bol zasnúbený a s mojou budúcou manželkou sme sa snažili našetriť dosť peňazí na svadbu. Zavolal som teda do predajne a skúsil dohodnúť nižšiu cenu. Osoba, s ktorou som hovoril, povedala, že to nie je možné, pretože záruka vypršala a ja som musel zaplatiť plnú cenu za opravu. Znechutene som zložil telefón. Ale aj tak som sa rozhodol pomodliť k vtedajšiemu ešte Božiemu služobníkovi Alvarovi del Portillovi vlastnými slovami, keďže som nemal modlitebnú kartu, ani som naspamäť nepoznal modlitbu na jeho príhovor. Hneď ako som skončil s modlitbou, osoba z predajne mi zavolala späť a povedala, že hovorila so svojím šéfom. Rozhodli sa, že opravu urobia zadarmo aj napriek tomu, že záruka vypršala.

Odvtedy som požiadal blahoslaveného Alvara o mnoho iných láskavostí a vždy som ich dostal. 12. mája, na sviatok blahoslaveného Alvara, nám lekári oznámili, že moja manželka je tehotná a že naše dieťa bude chlapec. Tak sme sa samozrejme rozhodli pomenovať ho Alvaro.

M.A.T., 5. júna 2015

Priateľ Alvaro

Už dlhší čas sa modlím modlitbu na príhovor blahoslaveného Alvara del Portillo. Mal som tú česť stretnúť sa s ním osobne a mám k nemu veľkú oddanosť. Nedávno som ho požiadal o získanie štipendia pre moju dcéru, aby mohla pokračovať v štúdiu na univerzite. Naša finančná situácia nie je veľmi dobrá a nemôžeme jej zaplatiť vzdelanie. Pre moju dcéru a manželku bolo dôležité, aby mohla pokračovať v štúdiu. Včera sme sa dozvedeli, že naša dcéra dostala štipendium. Ďakujem ti, blahoslavený Alvaro.

M.P., 29. júla 2015

Bežný život s donom Alvarom

Rada by som vás informovala o láskavosti získanej na príhovor blahoslaveného Alvara. Som zdravotná sestra a od októbra 2014 žijem v Kongu D.R. Učím v ISSI (Institut Supérieur en Sciences Infirmières), spoločenskej iniciatíve, ktorá sa začala pod vedením blahoslaveného Alvara. Ale to je už iný príbeh. Chcem vám povedať, že keď som dnes prišla do svojej kancelárie, počítač nefungoval. Po niekoľkých pokusoch o jeho zapnutie som sa rozhodol zveriť problém blahoslavenému Alvarovi. Trikrát som sa pomodlila jeho modlitebnú kartu a povedala som mu, že ak mi dá túto láskavosť, zapíšem si to. No to, čo sa sľúbi, je povinnosť. Takže tu je môj záznam o tejto malej priazni, ktorá ukazuje, že sú potrebné nielen veľké zázraky, ale aj zázraky v bežnom živote, zverenom veľkým svätcom.

O.T., 12. augusta 2015

Stratený kontajner

Vlastním firmu, ktorá dováža produkty pre očných lekárov. V júli sme objednali obzvlášť veľkú zásielku v 6 kontajneroch. Jeden z nich, najcennejší, sa stratil a nikdy sa nemal dostať do Guatemaly. Po dvoch dňoch bez toho, aby som sa dozvedel o zmiznutom kontajneri, som sa rozhodol pomodliť modlitebnú kartu k blahoslavenému Alvarovi. Bol som ohromený výsledkom, pretože práve keď som dokončoval prepravu Glory Be, zavolala mi lodná spoločnosť, aby mi oznámila, že kontajner sa nachádzal vo Venezuele a čoskoro bude odoslaný do Guatemaly. Ďakujem vám, blahoslavený Alvaro!

M.F.A., 18. augusta 2015

Nočné mory

Mám 11 rokov a nemám vlastnú e-mailovú adresu, takže používam e-mailovú adresu môjho otca. Chcem vám oznámiť, že blahoslavený Alvaro mi veľmi pomohol, aby som nemal zlé nočné mory.

I.S.H., 31. augusta 2015

Zdroj: Modlitba.sk, Obrázok: Tamtiež

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *