Ježiš prenasledovaných kresťanov uistil, že budú v poriadku

V  severnej Nigérii sa odohral priam zázračný príbeh Božieho zásahu počas záchrany niekoľkých desiatok ľudských životov. Istá skupina ľudí opisuje Boží zásah, keď sa Ježiš zjavil 72 nigerijským kresťanom v čase, keď čakali na popravu zo strany radikálneho hnutia Boko Haram.

Podľa Barnabas Aid magazine to celé začalo pri skupine 500 nigérijských kresťanov, ktorí konvertovali z islamu. Teroristická skupina Boko Haram zajala 76 členov z nich, pretože konvertiti z islamu boli pre nich ľahkou korisťou. V skupine sa nachádzali muži, ženy i deti. Štyria mužskí vodcovia kresťanskej skupiny boli zabití po tom, čo odmietli poprieť svoju vieru v Krista. K vdovám mužov pristupovali s rovnakou otázkou. Predtým, než učinili toto rozhodnutie, pribehli k nim deti a oznámili, že sa im zjavil Ježiš a uistil ich, že budú v poriadku.

Krátko po týchto správach sa Ježiš znovu zjavil celej skupine 72 ľudí a povedal im, aby sa nebáli, pretože ich bude ochraňovať. Naliehal na nich, aby zostali verní Jeho sile a aby sa nevzdali svojej viery. Vdovy s pevnou dôverou vyhlásili členom Boko Haram, že sa Krista nevzdajú. Keď sa vojaci Boko Haram pripravovali strieľať na deti, náhle sa rozpŕchli s výkrikmi „hady!“. Niektorí vyzerali, akoby mali okamžite zomrieť.

Podľa správ tento nadprirodzený zážitok prežilo všetkých 72 ľudí. Žijú teraz v rôznych oblastiach Nigérie, ktoré kresťania považujú za bezpečné pre život. Miestny pastor popisuje Ježišovo zjavenie ako skutočné, pretože títo ľudia nepoznali žiadny  biblický text. Všetci sú negramotní, a preto nemajú prístup k Písmu, takže im ho Ježiš musel zvestovať sám.

Zdroj: lightworkers.com, Obrázok: Tamtiež

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *