Ian McCormack – Pohľad do večnosti

Ian McCormack – Pohľad do večnosti

Príbeh Iana McCormacka je hlboko strhujúci a úplne úžasný. Aj keď som bol už skôr s príbehom Iana oboznámený, zistil som, že čítanie tejto malej knižočky na mňa veľmi zapôsobilo a znovu som preskúmaval konečný zámer a cieľ svojho vlastného života. Možno si aj ostatní čitatelia položia tú istú otázku, ako ja.

Ako skúsený všeobecný lekár nemám pochybnosti o tom, že Ian zomrel na to, že ho pobodala medúza štvorhranka jedovatá. Štvorhranka jedovatá je jeden z najnebezpečnejších tvorov na svete. Smrť po bodnutí štvorhranky jedovatej môže nastať v priebehu päť minút. Smrť nastáva buď kvôli zlyhaniu dýchacích ciest – čo je spôsobené ochromením dýchacieho centra v mozgu, alebo kvôli priamemu vplyvu na srdce – čo je zapríčinené poruchou elektrickej vodivosti a ochromením srdcového svalu.  Často sa stalo, že tí, ktorí boli bodnutí touto medúzou, upadli do bezvedomia ešte skôr, ako stihli výjsť z vody.

Podľa môjho názoru Ian utrpel zástavu srdca, spôsobenú jedovatým bodnutím tejto medúzy. Pretože sa Ian nestačil dostať do nemocnice včas, bolo mu poskytnuté sérum až po dlhej dobe, a preto jeho vyhliadka na prežitie bola veľmi mizivá.

Ianovo stretnutie s Ježišom Kristom, nebom a peklom, je úplne v zhode s Bibliou. Pravdivosť všetkých nadprirodzených skúseností musí byť Bibliou preskúšaná tak, ako to robili aj veriaci z Berey (Skutky apoštolov 17: 10,11).

Ian sa neskoršie, v roku 1991, stal kazateľom na plný úväzok, cestuje po celom svete a hovorí o svojej skúsenosti. Ianovým celoživotným cieľom je vidieť čo najviac ľudí ísť do neba, namiesto toho, aby išli do pekla. To je dôvodom jeho cestovania. Jeho motív nie je finančný.

Potom, ako som počul Iana hovoriť, pohlo to so mnou tak silno, že som sa stal spoluautorom dvoch kníh, ktoré hovoria o zážitkoch v klinickej smrti. Vďaka tomu teraz sám veľa cestujem a hovorím o týchto zážitkoch sám. Úprimne verím tomu, že keď čitatelia budú konfrontovaní s realitou neba a pekla, nielenže sa rozhodnú urobiť nebo svojím cieľom, ale tiež budú povzbudzovať ostatných, aby urobili tak isto.

Dr. Richard Kent

Celá knižka na stiahtnutie: Pohlad do vecnosti – sk

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *