Cítim Zlo a je to Zlo s veľkým Z

Otázka:
Dobrý deň.
Môj priateľ sa venoval okultizmu. Dlhé roky bol závislý na pervitíne mal čo to dočinenia aj s jeho prípravou teda venoval sa aj alchýmii. Človek ktorý ho zasväcoval do varenia pervitínu mal prezývku Satan. Náhoda? Možno.Teraz je už 5 rokov čistý, ale ja z neho tieto zlé sily cítim.

Tiež niesom bez viny, venovala som sa horoskopom numerologii a tarotu. Niekolko rokov som bola závislá najmä na heroine. Od roku 2011 som čistá. Jedného dna som si kúpila bibliu v antikvariate, pár dní nato som našla na zemi ruženec. Knihu som začala čítať a s pomocou božou som sa po 18 rokoch oslobodila od zviazanosti drogami takmer zo dňa na deň bez abstinenčných príznakov. Dnes keď si nato spomeniem vravím si, že to bol zázrak a z celého srdca ďakujem bohu. Som  6 rokov čistá.

Priateľa som spoznala v dobe keď sme sa obidvaja trápili so závislosťou. Potom sa na dlho odmlčal takmer som na neho zabudla až v roku 2012 sa mi ozval cez FB. Od vtedy sme spolu. Ja som sa všetkých veci čo sa týka okultizmu vzdala knihy som vyhodila do koša horoskopy nečítam. Chodím do kostola a modlím sa aj ruženec. Teraz si robím sväté prijímanie. V júny sa s priateľom budeme brat v kostole. Ale žijeme v spoločnej domácnosti a to je hriech.

Bývam u neho v byte a dosť častokrát cítim nepokoj a nekľud, v noci vedľa neho nemôžem zaspať, ale akonáhle odidem do druhej izby zaspim okamžite. Takto to funguje už asi pol roka Včera mi doniesol tabletku na spanie diazepam, ale nič. Do tretej do rána som bola hore videl že nespím tak odišiel na gauč, za päť minut som zaspala.

Kaplan mi povedal aby som sa odsťahovala, skúšala som to, peniaze na prenájom mám, ale nejde to. Niekoľko krát som bola na obhliadke bytu už bola pripravená zmluva na podpísanie ,ale vždy som sa nakoniec rozhodla ostať s priateľom. Nedokážem sa od neho odlúčiť.

Druhá možnosť bola aby sme sa vzali. Máme sa radi a chceme sa zobrať. Ale niesom si istá či po svadbe tieto zvláštne veci prestanú. Nespavosť je len jedna z nich. Tiež chodím často na záchod, bola som stým u doktora spravili mi všetky vyšetrenia a výsledok bol, že som v poriadku, že to musí byť psychyckého pôvodu. Niekedy je to fakt hrozné a oberá ma to o klud a pokoj pretože za deň idem aj 50 krat. Tretia oblasť cez ktorú na mňa zlo útočí je sex. Neustále som mala potrebu sa uspokojovať bolo to hrozné a neovladatelné bola som ako posadnuta. Našla som si modlitbu od Eliasa Vela za oslobodenie od vtedy je sebeovladanie lepšie.

Všetky tieto veci sa so mnou deju od kedy bývam s priatelom už som o tom hovorila s kaplanom, ale viete su to chulostive záležitosti ťažko sa mi o tom rozprava hanbím sa. Papier znesie oveľa viac. Pán Hucík prosím viete mi poradiť čo mám robiť? Som zúfalá.  Ako sa mám zachovať, čo by bolo pre nás najlepšie? Modlím sa k bohu otče naš, zdravas Maria, verím v boha a slava otcu niekedy citim veľmi intenzívne ako mi pomáha inokedy strácam vieru. Je to urputný boj dobra so zlom.

Možno som blázon, možno mi úplne šibe, ale ja cítim Zlo a je to Zlo s veľkým Z.

 

Odpoveď:
V každom prípade sa neberte. Zrušte všetky kroky, ktoré vedú k sobášu. To, že ste s okultizmom prestala, neznamená, že ste „čistá“. A niekedy sa nestačí z toho iba vyspovedať, je potrebné urobiť konkrétne kroky pokánia a absolvovať modlitby za oslobodenie a v niektorých prípadoch aj exorcizmus. Duchovia okultizmu sú najsilnejší. Okultizmus alebo pôsobenie zlého je aj za tými drogami. Bez asistencie niekoho, kto je v tejto oblasti odborník, si sami nepomôžete a dať Vám pár rád veľa nevyrieši. Pretože jednak zostáva veľa vecí pod povrchom, ktoré ste tu nespomenuli, ďalšie sú také, ktoré si ani Vy neuvedomujete. Bolo by asi dobré vyhaľadať vo Vašom okolí exorcistu, ktorý by Vám procesom oslobodenia ale aj premeny myslenia previedol. Nebude to ľahké a rýchle, ale stále ľahšie, ako žiť s tým ďalej.
Pavol Hucík

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *