Kresťania si môžu zvoliť najobľúbenejšiu knihu za rok 2013

Prvý ročník jedinečnej ankety, v ktorej si kresťania zvolia kráľovnú kníh, bude prebiehať počas mája 2014 na stránke Biblika.sk.

 

Anketa má za cieľ reflektovať aktuálnu ponuku kresťanských kníh a predstaviť ju čitateľom so zreteľom na ich potreby. Ukázať, akým smerom ísť pri výbere dobrej literatúry. “Ľudia stále radi čítajú, chceme im ukázať, ktoré knihy zaujali ostatných čitateľov v roku 2013 a dať im možnosť sa popri tom zabaviť”, hovorí Jozef Ring, konateľ spoločnosti WEBRING MEDIA s.r.o, ktorá anketu organizuje.

 

Biblika.sk vzniká ako reakcia na množstvo kníh, ktoré na slovenskom trhu vychádzajú. “Je našou povinnosťou zviditeľniť knihy, o ktorých si myslíme, že sú vhodné k duchovnému rastu a rozvoju osobnosti kresťana”, dopĺňa Jozef Ring.

 

Hlasovanie v tomto štartovacom ročníku ankety Biblika.sk bude prebiehať počas mesiaca máj 2014 a každý, kto sa do ankety zapojí, bude automaticky zaradený do zlosovania. Traja z účastníkov ankety vyhrajú nákupné poukážky na tovar podľa vlastného výberu v celkovej hodnote 100 €.

 

O víťazovi v ankete Biblika.sk sa rozhodne na začiatku júna a zároveň budú vyžrebovaní traja výhercovia, ktorým budú odovzdané výherné poukážky. Ceny do ankety venovalo kresťanské kníhkupectvo Zachej.sk.

biblika_hs

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *