Chlapec spieval únoscovi gospel

Veľmi znepokojený bol únosca malého 9-ročného chlapca po tom, čo mu chlapec vyspevoval náboženské piesne.

maly chlapec

Atlanta, 23. apríl 2014. Deväť ročný chlapec z Atlanty porozprával polícii svoj zaujímavý príbeh. Pri únose sa tento malý chlapec nezľakol, ale naopak; dôveroval Bohu. Počas hodín vozenia sa s únoscom v aute spieval chlapec nahlas náboženskú pieseň „Every Praise“ až pokiaľ to muž nevydržal a neposlal ho konečne späť ku svojej rodine.
Willie Myrick vyrozprával svoj príbeh na nedávnom stretnutí, ktoré sa konalo na jeho počesť. Povedal, že neprestal spievať ani keď muž jazdil šialene dokola a tiež ani keď ho začal vulgárne haniť a preklínať.
Polícia má nákres podozrivého a stále ho hľadajú. Televízny kanál WSB v Atlante oznámil, že chlapec bol doma hrajúc sa pred domom na dvore, keď tmavý, približne dvadsať ročný muž s dlhými a strednými dredmi, s tetovaním na bicepse ho schmatol a hodil do striebornej alebo šedej Hondy Civic.
Malý Willie tvrdil, že muž ho vozil niekoľko hodín. Fyzicky mu neublížil.
„Škaredo mi nadával, kričal aby som držal hubu a že nechce počuť ani slovo odo mňa,“ povedal Willie pre WSB TV. „Prikázal mi, že to nesmiem nikomu povedať, že ma to bude veľmi bolieť ako sa mi pomstí , že uvidím, ako so mnou potom zatočí.“
Skupina rôznych cirkví, organizácií a podnikov prosia o pomoc a ponúkajú desať tisíc dolárov ako odmenu pri nájdení únoscu.
Ak chcete vidieť video z chlapcovho príbehu o prežitie, kliknite tu: http://en.gloria.tv/?media=602261

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *