Kniha Moje druhé ja

Kniha Moje druhé ja
Ponúkame našim čitateľom hodnotnú duchovnú knihu, ktorá je na americkom trhu viac ako 50 rokov a stále sa teší opakovaným vydaniam. Veľmi sa tešíme, že sa nám ju podarilo objaviť a v spolupráci so spoločnosťou ZAEX uviesť do predaja. Jej úspech spočíva v jednoduchosti jazyka, ktorým sa Ježiš prihovára duši veľmi podobne a zrozumiteľne ako slávnom diele Nasledovanie Krista. Ak si chcete počas sviatkov uctiť blízkeho priateľa, spriaznenú dušu, rehoľnú sestričku či svojho kňaza – tento dar ich určite poteší.
Z obsahu knihy:
Tvojou prácou, môj drahý priateľ, je maľovať portrét. Závisí od toho tvoje šťastie teraz i naveky.
Čí portrét? Môj. Ako? Svojím životom.
Môj Otec ti dal plátno, štetce, farby a miestnosť, v ktorej máš pracovať, Predmet, ktorý máš reprodukovať.
Plátno je tvoj život; štetce sú tvoje myšlienky, slová a skutky; farby sú inšpirácie, pokušenia, skúšky a radosti, s ktorými sa stretávaš;
miestnosť je tvoje poslanie v živote a ja som Predmet.
Usporiadaj svoj život tak, že keď sa na teba môj Otec pozrie, uvidí môj obraz. Dovoľ mi, aby som ti pomohol. Chcem, aby si si „obliekol Krista“, aby som bol v tebe a ty vo mne a tak môžeš mať väčší podiel na mojej prirodzenosti, ako som ja mal podiel na tvojej prirodzenosti. Aby som ti v tom pomohol, stal som sa pravým človekom, celým človekom od narodenia po smrť. Ukázal som ti, ako Boh chce, aby človek žil.
Usiluj sa napodobňovať osobitne tie moje čnosti, ktoré sú najpotrebnejšie pre tvoje miesto v živote. Takto si „oblečieš Krista“. Takto mi dovolíš, aby som v tebe plnšie žil.
Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *