Oslava Veľkej Kňažky

mad 1

Madonnina Superbowlová šou: Oslava Veľkej Kňažky hudobného priemyslu

Už len samotná informácia, že Madonna sa predstaví na zápase Superbowl počas prestávky vzbudil v USA veľký záujem.  Veď Superbowl je veľká športová udalosť. Tisíce američanov v ten víkend sledujú zápas a kŕmia sa rýchlym občerstvením, aby niečo nezmeškali.

V ten rok 2012 sa Madonna predstavila ako dokonalá Iluminátka. Jej predstavenie bola jedna veľká oslava priemyslu Iluminátov a Madonny samotnej tentoraz už ako Veľkňažky .

Týždeň pred Superbowlom si Madonna urobila v médiách reklamu a opísala Andersonovi Cooperovi duchovný význam jej predstavenia takto:

„Superbowl je niečo ako najsvätejšie zo svätého, resp. Svätyňa svätých v Amerike. Prídem tam a podám svoju „duchovnú skúsenosť“. Doručím posolstvo svojím kázaním. Musí to veľmi zapôsobiť!“

Či je vôbec vhodné, aby Kaballová vyznávačka pomenovala Superbowl ako „svätyňu svätých“? Tento názov bol rezervovaný iba pre najposvätnejšie miesto v Šalamúnovom chráme. Nikto nikdy nemal dovolené vstúpiť do Svätyne svätých, len veľkňaz. Táto výsada mu bola udelená iba na Deň zmierenia; ponúknuť krv obete a kadidlo pred príkrov. Madonnina analógia preto vypovedá o jej zámere. Poďme sa pozrieť na hlavné časti jej šou.

Vogue alebo Vstup pre kňažku 

Madonnin vstup je vysoko prepracovaný; sprievod vhodný pre veľkňažky alebo dokonca bohyne.

Tlačil stovky rímskych vojakov a privítala stovky žien, Madonna slávny vstup je odrazom jej postavenia vo svete zábavy.
Privezená záprahom veľkého množstva rímskych vojakov a privítala stovky žien. Madonnin slávny vstup je odrazom jej postavenia vo svete zábavy.

Jej prvý výkon bol pod veľkým starovekým egyptsko-sumersko-babylským vplyvom. Madonnin kostým pripomína starovekú babylonskú bohyňu.

mad 3
Dekor prvé vystúpenie Madonny v sebe spája prvky od starovekého Egypta, Sumeru a Babylonu. Madonna sama je oblečený spôsobom, ktorý veľmi pripomína starovekej sumerskej / babylonskej bohyne Inanna, Ištar.
Ishtar with her foot on a roaring lion and wearing a distinctive headdress resembling Madonna’s horned crown. Ishtar is often depicted with wings, a feature that is recalled on Madonna’s “carriage”.
Ištarta s nohou na revúcom levovi s rohatou korunou na hlave, ako má ja Madonna. Ištar je často predstavovaná s krídlami. Podobné znaky nájdeme v spôsobe „prepravy“ Madonny. Namiesto leva použije silných mužov.

Ištarta bola silná a sebavedomá bohyňa, ktorá riadila oblasti kontroly, vplyvu na boj, lásku, sexualitu, prosperitu, plodnosť a prostitúciu. Hľadala rovnaký životný štýl ako muži; teší sa na slávu a bitky, vyhľadávajúc sexuálne zážitky. Madonnino zobrazenie ako Ištar je teda celkom zaujímavé, dá sa tvrdiť, že speváčka to má v sebe akoby vtelené po celú svoju kariéru. Rovnako asertívna, ale veľké sexuálne vlastnosti Ištary, dokonca dosiahnutie stavu moci v hudobnom priemysle, ktorý je zvyčajne vyhradený pre mužov. Na ezoterickej úrovni je Ištar spojená s planétou Venuša, známou ako ranná zora alebo večernica.

The presence of two Sphinxes in front of Madonna greatly resembles the tarot card The Chariot. According to Manly P. Hall: “This card signifies the Exalted One who rides in the chariot of creation. The sphinxes drawing the chariot resent the secret and unknown power by which the victorious ruler is moved continuously through the various parts of his universe.”
Prítomnosť dvoch sfíng pred Madonnou sa veľmi podobá tarotovej karte Koč. Podľa Manly P. Hall: „Táto karta znamená Vznešeného, ktorý premáva na voze stvorenia. Sfingy ťahajúce koč  nesúci tajomstvo neznámou silou, ktorou sa víťazný panovník pohyboval plynule cez rôzne časti jeho vesmíru. „

Takže v tomto mýticky nabitom prostredí Madonna prezentuje Vogue. Počas predstavenia sa objaví samotný časopis Vogue. Zobrazí sa jeho obálka. Tento časopis je totiž na 1. mieste u iluminátov čo sa týka módy. Pieseň Vogue končí symbolom, ktorý je v súlade s egyptsko-babylonskou témou predstavenia: Je použitý prvok, ktorý je veľmi dôležitý v tajných okultných spolokoch, ako sú slobodomurári, Rozenkruciáti a Ilumináti: Okrídlený slnečný disk.

mad 6
Pieseň končí zobrazením Okrídleného slnečného disku.

Egyptskí mystici používajú okrídlené slnko pre rituálnu mágiu a vyvolávanie:

„Emblatické znázornenie prvku vzduchu, skladá sa z kruhu alebo slnečného typu disku uzavretý párom krídel. V rituálne mágii je zavesený nad oltárom vo východnom smere a používa pri privolaní ochrany a spolupráce s sylphami. „
-Hope, Murry, „Praktická egyptská mágia“

Okrídlené slnko je aj dnes stále používané skupinami ako sú slobodomurári, Theozofisti a Rozenruciáni.

„Okrídlená guľa je dôležitý Rozenkruciánsky symbol, hoci Ilumináti si tiež môže robiť nárok naň, ale jeho pôvod je v starom Egypte. Okrídlený glób je symbolom dokonalosti duše, ktorá môže vzlietnuť späť k zdroju svojho vzniku ponad Elysejské polia. „
-Swinburne, Clymer, „Rozenkruciáni a ich učenie“

Symbol okrídleného slnka vnútri jednej Slobodomurárskej lóže
Symbol okrídleného slnka vnútri jednej Slobodomurárskej lóže

Zobrazenie tohto symbolu sa môže zdať zdanlivo triviálne či estetické, no tu sa kladie dôraz na okultné duchovný rozmer, ktorý je základom celého Madonninho predstavenia.

 Give Me All Your Luvin’ alebo Madonnine Sex Mačičky

Neskôr v šou, Madonna predstavuje jej nový singel Give Me All Your Luvin ‚. Pieseň uvádza dve nové tváre hudobného priemyslu: Nikki Minaj a M.I.A. V hudobnom klipe i počas predstavenia Superbowl, sú tieto dve ženské rapperky zobrazené konkrétnym spôsobom: Namiesto plnoprávnych umelcov prispievajú k piesni Madonny okrajovo. Sú zobrazovaní iba ako jej „podriadenci“, ktorí fandia priemyselnej Veľkňažke. Čudný „vzťah“, kde Madonna je pri moci – tu konkrétne ako psovod. Ide o ukážku symboliky Mind Control, konkrétne Beta Programovanie tiež známe ako Sex Kitten programing.

In the video for Give me Your Luvin’, Madonna, Nikki Minaj and M.I.A. are dressed as Marilyn Monroe, the ultimate prototype of Sex Kitten Programming.
V klipe Give me Your Luvin’, Madonna, Nikki Minaj a M.I.A. sú účelovo oblečené ako  Marilyn Monroe – posledný prototyp Sex Kitten Programming-u.

Ďalší symbol spojený s programovaním Sex Kitten je mačacia potlač na oblečení a textíliach. Celý extravagantná šou bola prepchatá zvieracou potlačou.

Like a Prayer alebo Záverečná kázeň

Madonna uzavrela Halftime predstavenie s jedným z jej najväčších hitov: Like A Prayer. Video tejto piesne bolo vždy kontroverzné kvôli zmiešanine náboženských tém so sexualitou. Akonáhle sa pieseň spustí, predstavenie sa nesie vo veľmi vážnej a duchovnej atmosfére. Madonna a Cee-Lo Green idú na javisko, aby podali záverečnú kázeň. Náboženské osoby sú zvyčajne oblečené v bielom ako reprezentanti čistoty a zbožnosti. Dvaja speváci, no oblečení do čiernych šiat. Všetci vieme, že čierne šaty sú obvykle používané na čiernych omšiach.

As the song begins, a huge eye pupil is displayed before the stage, hinting to the Illuminá-influence of this spiritual performance.
Od začiatku piesne veľká očná zrenička je zobrazená na pódiu, je to narážka na iluminátsky vplyv tohto duchovného predstavenia.

Madonnna halftime šou zakončí vo veľmi dramatickom symbolickom význame:

Na konci jej výkon, podlaha pod nohami otvára Madonnu a ona upadne do zabudnutia.
Na konci jej výkonu sa podlaha pod Madonnimi nohami otvára. Ona upadná do zabudnutia.

Madonna bola zmietnutá niekam dole, čo sa objavilo ako „Podsvetie“. Madonna spieva „Počula som volať moje meno, a mať pocit ako doma“. To je ďalšia inverzia zaužívanej náboženskej symboliky ako „doma“ – znamená byť v nebi. V prípade Madonny to očividne nešlo týmto smerom.

Šou končí posolstvom, s ktorým predsa nikto nemôže nesúhlasiť…

mado 3
Slová „Svetový Mier“ sa objavia na scéne. Je to zaliečavý slogan, ktorí PR /Oslovitelia spoločnosti/ používajú pri natláčaní Nového zavádzania Svetového Poriadku prostredníctvom Jednej svetovej vlády.

Zdroj: Vigilant Cititzen

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *