Zázrak pri svätej spovedi

Hodnota sviatostí katolíckej cirkvi je pre človeka nevyčísliteľná, no žiaľ častokrát na túto hodnotu zabúdame. Spoveď, ako jedna zo sviatostí pomáha k obráteniu a uzdraveniu. Uvedomujeme si tento dar Boží?

Manželia z Talianska prišli do Medžugoria s chorým dieťaťom, aby si vymodlili zázrak uzdravenia. Po výstupe na Podbrdo a Križevac sa nestalo nič, napriek ich veľkým očakávaniam. Keď si posťažovali kňazovi, povedal im iba jedinú vec: „Príďte sa vyspovedať!“

Otcovi dieťaťa nebolo nič jasné. Hľadá uzdravenie pre svoje dieťa a kňaz ho posiela do spovednice. A napriek tomu, život tejto rodiny sa zmenil práve po spovedi priam neuveriteľným spôsobom. Otec rodiny sa už roky nespovedal a nosil v duši veľké rany a ťažké hriechy. Až po úprimnej spovedi sa stal zázrak. Zdravie jeho dieťaťa sa začalo rapídne zlepšovať. Pre otca je to vonkajšie znamenie jeho zázračného stretnutie s Kristom, ktoré prežil vo sviatosti zmierenia. To bol pre neho skutočný zázrak!

Nezabúdajme, že Kristus je s nami vo sviatosti zmierenia. Lieči nám srdce svojím milosrdenstvom a pozdvihuje nás svojou láskou. Nechajte sa pozvať možno aj cez toto svedectvo k úprimnej svätej spovedi a prežite aj Vy, zázrak uzdravenia.

Zdroj: medjugorje-info, Obrázok: Pixabay

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *