Výrobky od Dr. Nony

Otázka:
Pochválený buď Ježiš Kristus, prosím o radu. Synček dostal ekzém a známi mi odporučil nech ho kúpem v soli z Mŕtveho mora, konkrétne výrobku od Dr. Nony, ktorá udajne objavila v Mŕtvom mori archebaktériu, ktorá dokéze prežiť všetky nehostinné podmienky a túto baktériu používa vo svojich výrobkoch. Po zhliadnutí ich oficiálnej stránky sa mi tam viac veci nezdá (príde mi to ako komerčná pyramídová spoločnost na drahé kozmetické výrobky, zo soli ma dôjsť k obnove psychickej sily, zvýšeniu sexuálnej túžby). Chcem sa preto spýtať: Ako sa ma veriaci postaviť k produktom tejto spoločnosti, môžu byt nebezpečne? Možno ich používať? Môže veriaci používať produkty z Mŕtveho mora? Dostala sa ku mne neoverená informácia, že na mieste, kde leží Mŕtve more mala byt udajne Sodoma a Gomora, preto sú tieto produkty nebezpečne.
Ďakujem vopred za Vašu odpoveď.

 

Odpoveď:
Vyjadrenia zo stránky firmy Dr.Nona: „Archebaktéria je obrovským, nevyčerpateľným zdrojom biologicky aktívnych látok, energie a informácií poskytnutých na bunkovej úrovni. Deriváty archebaktérie obsiahnuté v Halo Complexe ™ majú mimoriadnu životnú silu a sú silné, s nikdy nekončiacim zdrojom bielkovín, aminokyselín a antioxidantov. Kozmetika a potravinové doplnky spoločnosti Dr. Nona – sú produkty novej generácie, kombinujúce životodarnú silu archebaktérie, liečivé vlastnosti bylín, regeneračnú silu Mŕtveho mora a aromaterapie“ sú jednoznačne hlúposťou a nemožno ich brať vážne. To ale neznamená, že táto firma sa zaoberá okultizmom. Jednoducho preháňa, zveličuje a klame, aby čím viac a pomerne draho predávala svoje produkty.

Nemám informácie, či táto firma reálne zapája okultizmus do svojho biznisu. Soľ z Mŕtveho mora ako aj bahno sú určite liečivé a to so Sodomou a Gomorou nemožno brať vážne. Veď v našich mestách sa dejú horšie veci, a predsa v nich nakupujeme. Ale preto aj sv. Pavol píše: „Čokoľvek robíte, robte to v mene nášho Pána Ježiša Krista“. To znamená, že nehľadajme zdravie bez Krista a nechcime ho bez Krista. Žehnajme všetko, čo používame. Ak sa dá kúpiť produkty z mŕtveho mora inde, kúpte si ich inde. Ak by ste s tým mali problém, tak si ich kúpte od Nony, zverte ich Ježišovi v modlitbe, dištancujte sa v nej od tých komerčných výmyslov a používajte tieto produkty.

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *