Dievčatko, ktoré objalo každého, kto stál v rade na sväté prijímanie

Aké správanie by sa malo očakávať od prítomných katolíkov na svätej omši? Že budú milí, dobre sa ovládajú, sú otvorení a rešpektujú sa navzájom? No, dievča z nasledujúceho videa má výnimočnú láskavosť v hojnosti.

Počas sv. omše v kostole Panny Márie Víťaznej v Oklahome (USA), malé dievčatko stálo na lavičke a nežne rozdávalo objatie ľuďom, ktorí stáli v rade na sväté prijímanie. A aj keď sa niekto zdal prekvapený alebo sa snažil obmedziť objatie na podanie ruky, dievčatko sa nevzdávalo.

Kto je majiteľom tejto mimoriadnej láskyplnosti a spontánnej lásky k blížnemu? Toto je Aubrey Hullová, malá obyvateľka Oklahomy na juhu Spojených štátov. Scénu zaznamenal otec dievčatka Tyler Hull. Takmer okamžite sa video stalo „vírusom.“ Do 12 dní si príspevok pozrelo 12 miliónov ľudí a 220 000 ľudí ho zdieľalo s ostatnými.

Na sociálnych sieťach boli katolíci s týmto spontánnym a skutočným gestom nadšení. Niektorí dokonca poznamenali, že to bolo objatie Krista. Myslíte si, že stojí za to napodobňovať takú láskavosť? Nechali by ste sa objať?

 

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *