Exorcisti varujú pred zaklínaním Trumpa

Rím, 6.2.2017 (kath.net) 020 303 – Exorcisti z katolíckej cirkvi varovali pred tým, aby sa prezidenta Donalda Trumpa zaklínalo a bosorovalo. Presne to pred niekoľkými dňami urobili rôzne bosorky a mágovia.
Páter Vincent Lampert, kňaz a exorcista zo štátu Indiana, dôrazne varoval pre CNA predtým, aby sa nového prezidenta zaklínalo:
„Takýchto pochybných praktík sa treba veľmi zdržiavať. Kliatby môžu nadobudnúť veľkú silu, ale táto sila neprichádza od Boha! Kto vyprosuje inú moc ako od Pána, ten sa nutne pridáva na stranu Zlého. Ľudia nedokážu túto silu kontrolovať a nakoniec nás kontroluje diabol! Kliatby môžu urobiť dojem iba na ľudí, ktorí sú duchovne slabí. Ale kto verí v Boha je dostatočne silný a nemusí sa báť, to nás učí Biblia,“ povedal kňaz.
Lampert pritom poukázal na úsek z Deuteronómia 18,10-12, kde sa čarovanie prísne zakazuje: „Nech niet medzi vami nikoho, kto by kázal svojmu synovi alebo dcére prejsť ohňom, aby sa očistili, alebo kto by sa vypytoval hádačov, dával pozor na sny a na znamenia; nech niet čarodejníkov, zaklínačov, nikoho, kto by sa radil duchov alebo veštcov, alebo by sa pýtal mŕtvych na pravdu. Všetky tieto veci sa ošklivia Pánovi a pre tieto nešľachetnosti ich vyhubí.“
Iný exorcista šiel ešte o krok ďalej: „Títo ľudia nie sú proti Trumpovi, oni sú proti Ježišovi!“ Kto verí v Boha sa však aj tak nemusí báť nijakých zaklínaní. Riešenie by sa malo hľadať skôr v modlitbe.“

Zdieľať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *